Gastenboek

Geslaagd !!!!

De lessen waren altijd gezellig en in 1 keer geslaagd thx tinat!!(legend)

Geslaagd

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn Rijbewijs. Ondanks dat ik er zelf niet heel veel vertrouwen in had, had Tinat dat wel. Super aardig en goede instructeur!! Super bedankt voor de leerzame lessen!!

Geslaagd

Door alle duidelijke aanwijzingen en het vele hameren op de kleine dingen ben ik in 1 keer geslaagd! Tinat bedankt voor de goede lessen!

Geslaagd

Niet in een keer en met veel zenuwen, toch geslaagd!!! Dank je wel Tinat!!!!!

Geslaagd!!

In één keer geslaagd! Tinat, enorm bedankt voor alle lessen. Het was voor mij niet altijd makkelijk maar toch is het gelukt en rij ik nu met plezier!

GESLAAGD

Nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs zou halen. Door alle duidelijke tips en het vele oefenen, herhaaldelijk moeilijke kruispunten oversteken en alle aanwijzingen die Tinat blijft geven, zorgt hij er voor dat je op den duur alles automatisch toepast. Ik heb extreem veel last van faalangst, maar door alles wat Tinat mij heeft geleerd is het me toch gelukt zelfverzekerd af te rijden en dus te slagen!

Geslaagd!

Het heeft een tijdje geduurd maar dankzij Tinat ben ook ik in 1 keer geslaagd! Enorm bedankt Tinat!

Geslaagd!!!

Vanochtend voor mijn herexamen geslaagd! Ik was super nerveus maar dankzij de lessen en tips van Tinat alsnog geslaagd! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, Tinat super erg bedankt voor alle hulp!

Geslaagd!

In één keer geslaagd! Bedankt Tinat, voor de leerzame en gezellige rijlessen.

Geslaagd

In 1 keer geslaagd! Ben blij hoe ik les heb gekregen zeker een hele goede rijschool!

Geslaagd!

Ik ben vandaag geslaagd na 1 herkansing, maar dat mag de pret niet drukken! Dankjewel Tinat, alle foutjes zijn er uitgewerkt dus ik zit vol zelfvertrouwen in de auto! Succes voor iedereen die nog moet!

Geslaaagd!

Vandaag in 1x geslaagd door de enige echte Tinat! Een hele rustige sympathieke man die continu op je lip zit met de kleine foutjes waardoor je uiteindelijk in 1x zal slagen!

Nu lekker zelf toeren

In 1x geslaagd door de goede voorbereiding voor het examen en deelname in het verkeer. Na het ophalen van het rijbewijs gelijk lekker zelf getoerd. Tinat bedankt.

Geslaagd!!

Ik ben vandaag in 1 x geslaagd door de goede rijlessen van Tinat, heel erg bedankt!

Geslaagd

Hoewel ik geen natuurtalent ben, ben ik gisteren dankzij de lessen van Tinat toch in eenmaal geslaagd voor mijn examen. Tinat, heel erg bedankt!

In 1x geslaagd!!!

De lessen waren altijd super gezellig. Met als resultaat in 1x geslaagd!!! Super bedankt voor de lessen Tinat????

Geslaagd

Vandaag geslaagd. Tinat heeft me goed op het examen voorbereid en hielp me om relaxed te kunnen afrijden. Bedankt tinat!!

In 1x geslaagd!

In 1x geslaagd door de goede lessen van Tinat. Heel erg bedankt hiervoor!

In 1X Geslaagd

In 1 keer geslaagd! Tinat bedankt voor de goede lessen zonder jou was het niet gelukt!

Geslaagd !

Vandaag in 1x geslaagd dankzij Tinat! Hij gaf altijd duidelijke uitleg en had veel geduld. Nogmaals bedankt Tinat.

Een Top Rijschool

Tinat is heel geduldig en legt alles echt heel goed uit. Dankzij tinat heb ik nu mijn rijbewijs, de tijd die we samen door hebben gebracht in de auto was niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig. Hartstikke bedankt Tinat!

Geslaagd!

Hoewel ik in het begin wat moeite had om het auto rijden onder de knie te krijgen, ben ik toch in 1 x geslaagd door Tinat en zijn leerzame lessen! Heel erg bedankt daarvoor!

Geslaagd!

Ik ben in 1x geslaagd dankzij Tinat, top instructeur! Ik kan hem iedereen aanraden.

Geslaagd!

Hele goeie rijschool, veel geleerd nuttige lessen en leuke lessen echt een aanrader als je je rijbewijs nog moet halen!

Geslaagd!!

Duurde even maar door lang oefenen in 1x geslaagd

Super rijschool

Rij instructeur Tinat laat je stapsgewijs de basis leren, hierna bereid hij je heel geduldig en goed voor op het examen welke ik dankzij zijn tips en rustige uitleg in een keer heb mogen behalen! Bedankt Tinat!

Geslaagd!!

In 1x geslaagd dankzij Tinat en zijn leerzame lessen! Bedankt!

Geslaagd!

In 1x geslaagd. Dit dankzij de fijne en leerzame lessen. Bedankt Tinat!

Geslaagd!

In 1 keer geslaagd dankzij EuroPower! Hele leerzame lessen en een hele aardige man! Bedankt Tinat!

Top Rijschool!

Hoewel Tinat en ik soms niet op een lijn zaten, kan ik niet ontkennen dat hij echt een top instructeur is! Onlangs ook in 1x geslaagd! Het valt niet te ontkennen dat Tinat je goed voorbereidt op het examen. Een echte aanrader dus. Dankuwel Tinat voor de leuke en leerzame lessen!

Geslaagd!

Dankzij Tinat vandaag in een keer geslaagd! Duidelijke en rustige uitleg van een goeie instructeur precies op jou tempo Tinat bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

In 1x geslaagd !!

De lessen waren altijd gezellig en dankzij Tinat ben ik in 1x geslaagd ! Heel erg bedankt !

Geslaagd!

Ondanks dat ik niet alles even snel oppakte, ben ik vandaag toch in één keer geslaagd voor het rijexamen. Dankjewel, Tinat!

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)