Gastenboek

In 1x geslaagd!

In 1x geslaagd door de goede lessen van Tinat. Heel erg bedankt hiervoor!

In 1X Geslaagd

In 1 keer geslaagd! Tinat bedankt voor de goede lessen zonder jou was het niet gelukt!

Geslaagd !

Vandaag in 1x geslaagd dankzij Tinat! Hij gaf altijd duidelijke uitleg en had veel geduld. Nogmaals bedankt Tinat.

Een Top Rijschool

Tinat is heel geduldig en legt alles echt heel goed uit. Dankzij tinat heb ik nu mijn rijbewijs, de tijd die we samen door hebben gebracht in de auto was niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig. Hartstikke bedankt Tinat!

Geslaagd!

Hoewel ik in het begin wat moeite had om het auto rijden onder de knie te krijgen, ben ik toch in 1 x geslaagd door Tinat en zijn leerzame lessen! Heel erg bedankt daarvoor!

Geslaagd!

Ik ben in 1x geslaagd dankzij Tinat, top instructeur! Ik kan hem iedereen aanraden.

Geslaagd!

Hele goeie rijschool, veel geleerd nuttige lessen en leuke lessen echt een aanrader als je je rijbewijs nog moet halen!

Geslaagd!!

Duurde even maar door lang oefenen in 1x geslaagd

Super rijschool

Rij instructeur Tinat laat je stapsgewijs de basis leren, hierna bereid hij je heel geduldig en goed voor op het examen welke ik dankzij zijn tips en rustige uitleg in een keer heb mogen behalen! Bedankt Tinat!

Geslaagd!!

In 1x geslaagd dankzij Tinat en zijn leerzame lessen! Bedankt!

Geslaagd!

In 1x geslaagd. Dit dankzij de fijne en leerzame lessen. Bedankt Tinat!

Geslaagd!

In 1 keer geslaagd dankzij EuroPower! Hele leerzame lessen en een hele aardige man! Bedankt Tinat!

Top Rijschool!

Hoewel Tinat en ik soms niet op een lijn zaten, kan ik niet ontkennen dat hij echt een top instructeur is! Onlangs ook in 1x geslaagd! Het valt niet te ontkennen dat Tinat je goed voorbereidt op het examen. Een echte aanrader dus. Dankuwel Tinat voor de leuke en leerzame lessen!

Geslaagd!

Dankzij Tinat vandaag in een keer geslaagd! Duidelijke en rustige uitleg van een goeie instructeur precies op jou tempo Tinat bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

In 1x geslaagd !!

De lessen waren altijd gezellig en dankzij Tinat ben ik in 1x geslaagd ! Heel erg bedankt !

Geslaagd!

Ondanks dat ik niet alles even snel oppakte, ben ik vandaag toch in één keer geslaagd voor het rijexamen. Dankjewel, Tinat!

Gastenboek