Gastenboek

Geslaagd !!

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik ben tinat zo dankbaar voor zijn geduld en geloof in mij. Ik raad iedereen aan om bij jou te gaan lessen.!!!

Geslaagd!!

Ik ben in 2x geslaagd! Ik was onwijs nerveus voor beide examens, maar dankzij Tinat had ik alles onder de knie. Rijlessen inplannen is nooit een probleem geweest en ik heb heb het altijd met een plezier gedaan! Onwijs bedankt Tinat!

Geslaagd!!

Zeker een aanrader! Vandaag geslaagd voor mij auto praktijkexamen! Super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen onder begeleiding van Tinat! Super leerzame lessen gehad en plezier! Dank je wel voor alle leuke lessen Tinat!

In 1 x geslaagd!

Vandaag in één keer geslaagd dankzij Tinat. Dankzij Tinat ga ik nu met veel plezier en zelfvertrouwen de weg op. Hij legt alles op een rustige en goede manier uit. Als je iets niet begrijpt is hij er om je te helpen. Bedankt voor alles!

In 1x geslaagd!!!

Vandaag in 1 keer geslaagd, wat een goed rijschool is Europower, voelde mij altijd comfortabel en thuis in de auto bij Tinant, Tinant legt alles altijd goed en duidelijk uit en vind fouten maken helemaal niet erg, een pracht vent is Tinant. Bedankt voor alles!!!

Geslaagd in 1x

Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij Tinat, hij legt alles op een rustige manier uit en als je iets niet goed begrijpt helpt hij je altijd.

In 1x geslaagd !!

Vandaag ben ik geslaagd in 1 keer voor mijn rijbewijs bij Europower. Tinat is een fijne en aardige rijinstructeur, die alles op een rustige en duidelijke manier uitlegt. Kortom, een geweldige rijschool die ik zeker zou aanraden!

In 1x geslaagd!

Dankzij Tinat ben ik in 1x geslaagd! Hij geeft op een fijne en kalme manier les, waardoor je je erg op je gemak voelt in de auto. Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

In 1x geslaagd!

Dankzij Tinat heb ik altijd een leuke ervaring bij het rijden gehad en daarnaast een hele veilige ervaring. Al die leuke lessen hebben er voor gezorgd dat ik in 1x mijn ben geslaagd, Dankjewel Tinat.

Geslaagd!!

Ik zou Europower zeker aanraden! Ik ben de 2e keer geslaagd, na mijn eerste examen heb ik heel veel lessen kunnen inplannen en goed kunnen oefenen. Tinat is heel geduldig en legt alles mega goed uit. Bedankt Tinat!

In 1x geslaagd

Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dankzij Tinat. Fijne rij instructeur, leert stapsgewijs, is geduldig. Ik zou deze rijschool zeker aanraden. Nogmaals hartstikke bedankt Tinat!

Geslaagd!!!

Door de vele lessen en goede uitleg van Tinat ben ik in 2x geslaagd voor mijn rijexamen. Bedankt Tinat!

In 1 keer geslaagd!

Was heel erg tevreden met de auto lessen en heb veel geleerd van Tinat! Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik lekker auto rijden!

Geslaagd!!!

Geslaagd in 2x !!! Heb veel lessen bij Tinat kunnen inplannen nadat ik de 1e keer gezakt was. Tinat heeft goed mijn zwakke punten herhaald en we hebben daar veel op geoefend waardoor het de tweede keer top ging!!

In 2x geslaagd!!!!

Dankzij de samenwerking met Tinat in twee keer geslaagd. Tinat leert je in het verkeer vlot te rijden ,en dat je zo zelfverzekerd de weg op gaat. Verder zal Tinat je pas laten afrijden wanneer je er echt aan toe bent en dat vind ik wel fijn omdat je zo wel in de meeste gevallen wat zelfverzekerd je examen in gaat. Kortom Tinat blijf zo doorgaan en hij zit niet voor niets al zolang in deze branche??????????…..

In 1x geslaagd

Professionele rijschool. Hele aardige en geduldige instructeur. Heel erg blij dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb gehaald.

In 1x geslaagd!!!

Ik heb vandaag me rijexamen afgelegd en ben in 1 keer geslaagd. Voelde me zelfverzekerd in de auto omdat ik wist dat ik kon rijden. Ik raad deze rijschool zeker aan.

in 1x geslaagd

Dankzij Tinat ben ik in een keer geslaagd. Hij legt de verschillende verkeerssituaties en hoe je ermee moet omgaan uitstekend uit. Hierdoor zou je goed voorbereid zijn voor het examen. Bedankt Tinat voor de leerzame en gezellige rijlessen!

Top rijschool!

Hele aardige man, Heeft mij goed geholpen met alles. Bedankt !

In 1x geslaagd bij top rijschool!

Tinat is een top instructeur en neemt de tijd voor je. Hij is rustig en geeft duidelijke uitleg. Dankzij Tinat heb ik 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor alle fijne lessen.

Geslaagd!

Dankzij Tinat vandaag in één keer geslaagd. Duidelijke uitleg van een goeie instructeur. Bedankt voor alle leerzame lessen!

BESTE RIJSCHOOL,, IN 1 X GESLAAGD

Dankzij mijn onzekerheid toch in een keer geslaagd door de beste rij instructeur, hij is heel rustig zelfs als je per ongeluk de rem in trapt op de oprit van de snelweg,,, Tinat supper bedankt!!

In 1 x geslaagd!

Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij Tinat. Het was erg prettig om met Tinat te rijden. Hij helpt je super goed met alles. Bedankt voor alle gezellige, leerzame lessen!!

In 1x geslaagd

Als je wil slagen ben je bij EuroPower op het juiste adres! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

In 1x geslaagd

In 1x geslaagd dankzij Tinat. Hij is erg geduldig en stelt je altijd op je gemak. Hierdoor ga je met een goed gevoel richting het examen. Bedankt Tinat!

In 1x geslaagd

Gekozen voor Tinat omdat hij RIS toepast tijdens zijn lessen. Na mijn eerste proefles wist ik het meteen, ik kies voor hem. Hij is rustig, geduldig en meelevend. Precies wat ik nodig had, door hem ben ik in 1x geslaagd! Bedankt, je bent een top rijinstructeur :)

Geslaagd!

Dankzij Tinat in 1x geslaagd! Heel fijne lessen en precies op het juiste tempo. Bedankt Tinat!

Geslaagd!

In 1x geslaagd dankzij Tinat!! Hij geeft op een hele fijne en rustige manier les waardoor je je altijd op je gemak voelt. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

Geslaagdd

Super goeie rijschool! fijne en zeker goeie lessen met hele handige tips! je voelt je op je gemak tijdens het rijden en uiteindelijk ga je met een zeker gevoel het examen in! super super super bedankt!

In 1x geslaagd

Super fijn vandaag in 1x geslaagd. Bedankt Tinat!

Geslaagdddd

Tinat kan erg goed les geven en ben erg blij dat ik voor deze rijschool had gekozen!!!

Geslaaagd

Bedankt tinat, u geeft erg fijn les

Geslaagd

Tinat, bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Je was altijd erg geduldig en rustig in je uitleg. Super fijn!

In 1x geslaagd!!!

Door veel geduld en hele goede uitleg in 1 keer geslaagd!! Super fijne rijschool en instructeur. Tinat zorgt ervoor dat je met veel vertrouwen het examen in gaat en zeker achter het stuur zit. Hij heeft vertrouwen in je, ook al gaat het een keer wat minder. Zijn duidelijke uitleg, rust en geduld is super fijn. Top rijschool! Super bedankt Tinat!!

Geslaagd

Tinat is een zeer goede instructeur, hij is heel geduldig en hij corrigeert altijd op een rustige manier waar ik bij andere rijscholen veel minder gezien heb. Ik wil je heel erg bedanken voor de alle leerzame lessen alle interessante gesprekken.

Geslaagd in 1x

Beste autorijschool in heel Vlaardingen, Tinat heeft heel veel geduld en legt alles goed uit!

Hele fijne rijschool!

In 1x geslaagd! Tinat zorgt er echt voor dat je met veel vertrouwen het examen in gaat. Hij is erg rustig en altijd in voor een gezellig gesprekje, wat ervoor zorgde dat ik zelf ook altijd relaxed de auto instapte. Bedankt!!

EuroPOWERRR

Tinat is een zeer goede instructeur, hij is geduldig en zegt waar het op staat wanneer je iets fout doet, wat mij uiteindelijk enorm heeft geholpen in het behalen van mijn rijbewijs. Zelfs buiten de auto geeft Tinat thuis, zoals de keer waar hij me heeft geholpen met een interview voor school. Heel erg bedankt voor al de wijze lessen en alle interessante gesprekken die we tijdens de rijlessen hebben gehad!

In 1x geslaagd!

Overgestapt van een andere rijschool en dankzij uw aanpak in 1x geslaagd. Hartelijk bedankt voor alle rijlessen Tinat!

1ste keer GESLAAGD!!

Het waren hele gezellige lessen en in 1 keer geslaagd. Top rijschool!

Geslaagd!

Door alle leerzame en duidelijke lessen vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Heel erg bedankt Tinat!

In 1x gelaagd

Dankzij Rijschool Euro power in één keer geslaagd! Echt een super fijne rijschool met een fijne instructeur. Hij heeft me altijd gerust gesteld tijdens de rijlessen en geeft goeie tips. Je gaat met een zeker gevoel naar je examen toe. Heel erg bedankt! Ik raad Rijschool Euro Power zeker aan.

Geslaagd

Uitmuntend! Tinat is een echte leermeester. Bij hem leer je elke les iets nieuws, en weet je dat je echt steeds beter en daardoor zekerder wordt. Ik was voor het beginnen aan rijles zelf erg onzeker, maar door tinat zijn ruime ervaring, fijne en leerzame rijlessen werd ik super zeker achter het stuur en op de weg. Door Tinat geloof ik dat ik het kan en daarom ben ik geslaagd. Daarvoor en voor de kennis over het verkeer en de auto die u mij hebt gegeven wil ik u echt bedanken.

Geslaagd!

Vandaag dankzij Tinat geslaagd! Tinat geeft goeie rijlessen en stelde mij erg op mijn gemak. Ook als het soms wat minder ging bleef hij vertrouwen in mij hebben en liet hij mij zien dat ik het wel gewoon kan en wat meer in mezelf moet geloven. Dat heb ik gedaan waardoor ik het heb gehaald en nu zelfverzekerd achter het stuur zit. Bedankt Tinat!

In 1x geslaagd!

Dankzij Tinat in één keer geslaagd! Een top rijschool met een fijne instructeur. Tinat stelt je gerust tijdens de rijlessen, geeft goeie tips en is erg geduldig. Je gaat met een zeker gevoel naar je examen toe. Tinat bedankt! Ik raad Rijschool Euro Power zeker aan.

Geslaagd!

Door de fijne manier van lesgeven heeft Tinat mij goed voorbereid op mijn examen. En ben ik vandaag geslaagd. Tinat bedankt! Rijschool Euro Power is een aanrader!

In 1 keer Geslaagd!

Meneer is een onwijs goede instructeur. Hij heeft mij geholpen van A - Z met als gevolg een super resultaat. Ik raad iedereen aan om bij meneer te komen lessen!

In een keer geslaagd!

In een keer geslaagd, dankzij Tinat! Hij gaf altijd goede tips, en stelde me gerust als het even slecht ging en hij is super ervaren en geduldig. Zeker een aanrader om bij Euro Power te gaan lessen!

Geslaagd!!

Dankzij Tinat ben ik uiteindelijk geslaagd! Fijne instructeur die je al tijdens de rijlessen gerust stelt zodat je met een goed gevoel naar je examen gaat. Dank voor je geduld. Rijschool Euro Power raad ik zeker aan!

Geslaagd!

Top rijschool, onwijs bedankt meneer. Het duurde ff maar ik heb ‘m, bedankt voor het geduld haha. Europower is echt een aanrader.

Geslaagd!

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Tinat weet gezelligheid en het leren rijden goed te combineren, waardoor de rijlessen altijd gezellig en leerzaam tegelijkertijd waren! Ik raad rijschool Euro Power zeker aan.

Erg blij geslaagd!

Tinat heeft mij goed begeleid naar mijn rijbewijs. Ik ben de tweede keer geslaagd. Hij is rustig en geduldig en weet mij altijd op mijn gemak te laten voelen. Dank je wel Tinat voor de fijne lessen.

Geslaagd

Dankzij Tinat eindelijk geslaagd. Goeie instructeur die je het examen een stuk makkelijker maakt

2de keer geslaagd

Na mijn vele autolessen eindelijk geslaagd. Top rijschool! Er wordt goed lesgegeven en ik had nergens beter kunnen leren rijden dan bij autorijschool Europower. Ik kreeg goede uitleg. Bedankt voor alles Tinat!

Geslaagd

Na de 4e keer eindelijk geslaagd, Tinat had heel veel geduld met mij en legde alles heel goed uit. Echt een aanrader rijschool europower!!! Bedankt voor alles!

In 1x geslaagd!

Sommige dingen kostten me wat tijd om onder de knie te krijgen, maar dankzij topinstructeur Tinat in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor alles!

Geslaagd

Voor poging 2 geslaagd. Bedankt Tinat voor je geduld en de leuke gesprekken!

In één keer geslaagd

Tinat is een ideale instructeur, erg aardig en is duidelijk wat verbeterd moet worden. Naast het duidelijk aangeven van de verbeterpunten helpt Tinar ook altijd deze echt door te voeren. Zonder Tinat zijn inzet en vastberadenheid zou ik nooit geslaagd zijn, ik zou Tinat dus ook aan iedereen aanraden!

In 1 x geslaagd!

Dankzij Tinat ben ik in 1 keer geslaagd, ondanks mijn faalangst! Een top instructeur met engelengeduld. Het was altijd leerzaam en ook nog gezellig. Kijk niet verder en ga lessen bij Europower!

Geslaagd!

Tinat is een ideale instructeur, erg aardig en lekker rustig en veel geduld. Hij is altijd bereid om je te helpen waar je tegen aan loopt met rijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden! Tinat super bedankt!

Geslaagd in 1 keer

Meneer is een onwijs goede instructeur. Hij heeft mij geholpen van A - Z met als gevolg een super resultaat. Ik raad iedereen aan om bij meneer te komen lessen!

Ondanks faalangst geslaagd!

Na een aantal keer gezakt te zijn bij een andere rijsschool en hierdoor erg onzeker werd in het rijden van een auto ben ik door Tinat zijn begeleiding en motivatie in een keer geslaagd bij hem. Ik heb alleen maar lof voor deze man!

Geslaagd

In 1x geslaagd!

Geslaagd!

Dankjewel Tinat! Dankzij jou geslaagd. :)

Geslaagd

Geslaagd door de fijne lessen met Tinat!

Geslaagd!

Vandaag geslaagd! Dankjewel Tinat

Geslaagd!

Vandaag in een keer geslaagd! Dankzij Tinat zijn fijne lessen! Door Tinat ga ik met een goed gevoel de weg op! Tinat, bedankt voor alle leuke lessen!

Geslaagd!!

In 1x geslaagd door Tinat!

Geslaagd!

Geslaagd! Met een rijinstructeur die je helpt naar het beste resultaat!

Geslaagd!

Bedankt voor de lessen. Maar vooral voor de flexibiliteit hoe wij samen de lessen hebben gepland in mijn drukken planning. In een keer geslaagd!

Rijlessen

Top rijlessen bij Tinat gehad, bedankt!! GESLAAGD!

Geslaagd!

Ik ben geslaagd door de leuke en leerzame lessen van Tinat. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Geslaagd

Geslaagd door Tinat

In 1x geslaagd!

Ik ben nu in 1x geslaagd en dit is allemaal de danken aan de leerzame en leuke lessen. Bedankt voor alles Tinat!!

In 1x geslaagd

Nooit gedacht dat ik in 1x m'n rijbewijs zou halen, maar dankzij Tinat z'n goede tips, geduld en het rijden van de examenroutes ben ik goed voorbereid aan m'n praktijkexamen gestart en kan ik nu veilig de weg op. Bedankt voor de leerzame lessen met duidelijke aanwijzingen!

Geslaagd

Dankzij Tinat vandaag geslaagd! Duidelijke uitleg en een hele goede instructeur. Bedankt Tinat

Geslaagd!

Ik ben in een keer geslaagd! Leerzame lessen gehad bij Tinat, bedankt!

Geslaagd????

Het was een fantastische periode van rijlessen met goede en slechte ervaringen.

In 1x geslaagd!

In 1 keer mogen slagen dankzij de leerzame lessen en geduldige houding van Tinat. Echt een top voorbereiding op het examen met alle uitleg en de constante examenroutes, zeker de laatste periode. Heel erg bedankt Tinat!

Ben in 1× geslaagd!!

De lessen waren leerzaam en gezellig echt een top rijschool!!! En in 1× geslaagd. Heel erg Bedankt Tinat -)

Geslaagd!

In één keer geslaagd! Goede en gezellige lessen gehad. Bedankt Tinat!

Geslaagd

Super fijne leraar, legt alles heel goed uit. Zeker in aanrader. Door hem ben ik in 1x geslaagd !! Dankjewel

Geslaagd!

Een goede rijschool dat je stapsgewijs uitlegt hoe alles werkt. Je leert alles van Tinat om zo klaar gestoomd te worden voor je rijexamen. Vele gesprekken verder en je hebt zo je rijbewijs. Tinat heel erg bedankt!!

Geslaagd

Ik ben geslaagd, dankjewel Tinat, alle foutjes zijn er uitgewerkt dus ik zit vol zelfvertrouwen in de auto! Succes voor iedereen die nog moet!

Geslaagd!!

Ik heb hele leuke leerzame rijlessen gehad met tinat. Hij geeft goede begeleiding en denkt goed met je mee wat voor jou het beste werkt tijdens je rijlessen. Bedankt voor de fijne lessen!

in één keer geslaagd - een geweldige rijschool

Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen, en ik was zeker niet de makkelijkste leerling, maar Tinat heeft het voor elkaar gekregen om ook mij zelfvertrouwen te geven en om zo veilig de weg op te kunnen! Ik heb ontzettend veel geleerd, en ik ben ontzetten blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Dankzij alle goede uitleg en een rijleraar die mij altijd op mijn gemak stelde heb ik met plezier een rijbewijs gehaald!

Geslaagd!!!

Leuke en leerzame lessen gehad! Veel geduld van Tinat en in eigen tempo naar mijn rijbewijs toegewerkt!! Super bedankt!

Geslaagd!

In een keer geslaagd! Erg leuke lessen gehad altijd. Hartstikke bedankt Tinat!

Geslaagd!

Helaas niet in 1 keer, maar uiteindelijk toch geslaagd! Altijd goede lessen gehad, op eigen tempo. Duidelijke uitleg en altijd rustig. Heel erg bedankt Tinat!

Geslaag

Na mijn vele autolessen eindelijk geslaagd. Top rijschool! Er wordt goed lesgegeven en ik had nergens beter kunnen leren rijden dan bij autorijschool Europower. Ik voelde mij zeer op mijn gemak tijdens de rijlessen en kreeg goede uitleg, waardoor ik mij tot een goede chauffeur heb kunnen ontwikkelen. Bedankt voor alles Tinat!

Geslaagd!

Altijd goede lessen en op jouw eigen tempo, niks overhaast. Een goede voorbereiding op het examen. Heel erg bedankt Tinat!

In 1 x geslaagd

Ik ben in 1x geslaagd, aardige instructeur heel geduldig. De lessen waren altijd heel gezellig.

Geslaagd!

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Terwijl ik geen ervaring had om in de sneeuw te rijden, heb ik toch met alles wat Tinat mij heeft geleerd mijn rijbewijs kunnen halen. Tinat heel erg bedankt voor alle leerzame lessen!

in 1x geslaagd

Ben vandaag in 1 keer geslaagd. was wel een beetje zenuwachtig maar had een hele goede voorbereiding. bedankt Tinat!!!

Geslaagd!

lessen waren altijd gezellig en door de duidelijke uitleg en het constant herhalen van de moeilijk punten in 1 keer geslaagd ! Bedankt voor al het vertrouwen dat je in me had Tinat!

Geslaagd !!!!

De lessen waren altijd gezellig en in 1 keer geslaagd thx tinat!!(legend)

Geslaagd

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn Rijbewijs. Ondanks dat ik er zelf niet heel veel vertrouwen in had, had Tinat dat wel. Super aardig en goede instructeur!! Super bedankt voor de leerzame lessen!!

Geslaagd

Door alle duidelijke aanwijzingen en het vele hameren op de kleine dingen ben ik in 1 keer geslaagd! Tinat bedankt voor de goede lessen!

Geslaagd

Niet in een keer en met veel zenuwen, toch geslaagd!!! Dank je wel Tinat!!!!!

Geslaagd!!

In één keer geslaagd! Tinat, enorm bedankt voor alle lessen. Het was voor mij niet altijd makkelijk maar toch is het gelukt en rij ik nu met plezier!

GESLAAGD

Nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs zou halen. Door alle duidelijke tips en het vele oefenen, herhaaldelijk moeilijke kruispunten oversteken en alle aanwijzingen die Tinat blijft geven, zorgt hij er voor dat je op den duur alles automatisch toepast. Ik heb extreem veel last van faalangst, maar door alles wat Tinat mij heeft geleerd is het me toch gelukt zelfverzekerd af te rijden en dus te slagen!

Geslaagd!

Het heeft een tijdje geduurd maar dankzij Tinat ben ook ik in 1 keer geslaagd! Enorm bedankt Tinat!

Geslaagd!!!

Vanochtend voor mijn herexamen geslaagd! Ik was super nerveus maar dankzij de lessen en tips van Tinat alsnog geslaagd! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, Tinat super erg bedankt voor alle hulp!

Geslaagd!

In één keer geslaagd! Bedankt Tinat, voor de leerzame en gezellige rijlessen.

Geslaagd

In 1 keer geslaagd! Ben blij hoe ik les heb gekregen zeker een hele goede rijschool!

Geslaagd!

Ik ben vandaag geslaagd na 1 herkansing, maar dat mag de pret niet drukken! Dankjewel Tinat, alle foutjes zijn er uitgewerkt dus ik zit vol zelfvertrouwen in de auto! Succes voor iedereen die nog moet!

Geslaaagd!

Vandaag in 1x geslaagd door de enige echte Tinat! Een hele rustige sympathieke man die continu op je lip zit met de kleine foutjes waardoor je uiteindelijk in 1x zal slagen!

Nu lekker zelf toeren

In 1x geslaagd door de goede voorbereiding voor het examen en deelname in het verkeer. Na het ophalen van het rijbewijs gelijk lekker zelf getoerd. Tinat bedankt.

Geslaagd!!

Ik ben vandaag in 1 x geslaagd door de goede rijlessen van Tinat, heel erg bedankt!

Geslaagd

Hoewel ik geen natuurtalent ben, ben ik gisteren dankzij de lessen van Tinat toch in eenmaal geslaagd voor mijn examen. Tinat, heel erg bedankt!

In 1x geslaagd!!!

De lessen waren altijd super gezellig. Met als resultaat in 1x geslaagd!!! Super bedankt voor de lessen Tinat????

Geslaagd

Vandaag geslaagd. Tinat heeft me goed op het examen voorbereid en hielp me om relaxed te kunnen afrijden. Bedankt tinat!!

In 1x geslaagd!

In 1x geslaagd door de goede lessen van Tinat. Heel erg bedankt hiervoor!

In 1X Geslaagd

In 1 keer geslaagd! Tinat bedankt voor de goede lessen zonder jou was het niet gelukt!

Geslaagd !

Vandaag in 1x geslaagd dankzij Tinat! Hij gaf altijd duidelijke uitleg en had veel geduld. Nogmaals bedankt Tinat.

Een Top Rijschool

Tinat is heel geduldig en legt alles echt heel goed uit. Dankzij tinat heb ik nu mijn rijbewijs, de tijd die we samen door hebben gebracht in de auto was niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig. Hartstikke bedankt Tinat!

Geslaagd!

Hoewel ik in het begin wat moeite had om het auto rijden onder de knie te krijgen, ben ik toch in 1 x geslaagd door Tinat en zijn leerzame lessen! Heel erg bedankt daarvoor!

Geslaagd!

Ik ben in 1x geslaagd dankzij Tinat, top instructeur! Ik kan hem iedereen aanraden.

Geslaagd!

Hele goeie rijschool, veel geleerd nuttige lessen en leuke lessen echt een aanrader als je je rijbewijs nog moet halen!

Geslaagd!!

Duurde even maar door lang oefenen in 1x geslaagd

Super rijschool

Rij instructeur Tinat laat je stapsgewijs de basis leren, hierna bereid hij je heel geduldig en goed voor op het examen welke ik dankzij zijn tips en rustige uitleg in een keer heb mogen behalen! Bedankt Tinat!

Geslaagd!!

In 1x geslaagd dankzij Tinat en zijn leerzame lessen! Bedankt!

Geslaagd!

In 1x geslaagd. Dit dankzij de fijne en leerzame lessen. Bedankt Tinat!

Geslaagd!

In 1 keer geslaagd dankzij EuroPower! Hele leerzame lessen en een hele aardige man! Bedankt Tinat!

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)