Informatiepagina's

Over ons


Rijschool Euro Power heeft een hoge slagingspercentage in de regio (zoals vermeldt op de site van het CBR). Dit komt mede door de hoge kwaliteit van de lessen en de persoonlijke begeleiding die hierbij hoort.
Rijopleiding in stappen houdt in dat de leerling stap voor stap vooruit gaat totdat het rijbewijs gehaald kan worden. Deze moderne opleiding sluit goed aan bij het moderne verkeer en de kans is hierbij erg groot dat je je rijbewijs binnen een keer kan behalen.
 

Rijopleiding in stappen

In de Rijopleiding in Stappen (RIS) leer je stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Hier lees je alles over de Rijopleiding in Stappen: hoe het werkt, de voordelen en hoe ook jij ervan gebruik kunt maken.

Op verzoek van de minister van Verkeer en Waterstaat verzorgt het CBR de landelijke invoering van de Rijopleiding in Stappen (RIS). De voordelen op een rijtje:

- Fors hoger slagingspercentage

- Hoge kwaliteit van de rijopleiding.

- Stap-voor-stap aanpak.

- Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.

- Inizcht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart.
Share our website

 rijschooleuropower

Quicklinks

Telefoon: 0104740224
Mobiel   : 0640600927 
Wij zijn werkzaam in de regio:
Rotterdam
Vlaardingen
Schiedam
Maassluis
Maasland
E-mail: info@rijschooleuropower.nl